Facebook

Twitter

Segítőink

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Feedek

Heti mozipremerek 2008.10.16.

2008.10.15. 19:04 Lombos Péter

Halálfutam
(Death Race)

Egy fegyencekkel teli büntetőintézet arra inspirálta a börtönőröket, hogy könyörtelen szórakozást eszeljenek ki, amely busás hasznot hoz. Adrenalintól fűtött rabok, a televíziós erőszakra éhes nézők világszerte, és egy látványos aréna: ennyi kell csak, és indulhat a Halálfutam. A háromszoros bajnok autóversenyző, Jensen Ames nagymestere a túlélésnek ezen a kietlen vidéken, ami Amerikából lett.

részletek....

Városok, ahol vetítik: Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Pécs, Székesfehérvár

6/10

 

 

Para

Hősünk, a halál torkából visszatért, pohos, ötvenes ex-rendőr, Lajos. Régi barátja az állandóan szorongó, rossz előérzetekkel vívódó Feri; és felesége, Etus, aki a szeretet mindenhatóságában és a túlvilágban egyaránt hisz. És persze ott van közeli barátjuk, a huszonéves Tibi, aki igazi megszállottja a paranormális jelenségeknek és a különféle összeesküvés-elméleteknek - főleg mióta szüleit megcsapta egy gömbvillám.

részletek...

Városok, ahol vetítik: Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Gyöngyös, Győr, Hévíz, Kiskunfélegyháza, Nyíregyháza, Sárospatak, Szeged, Szekszárd, Szombathely, Szolnok,

5/10

 

 


Tükrök
(Mirrors)

Ben Carson (Kiefer Sutherland) alig egy éve még sikeres rendőr volt, aztán véletlenül lelőtt egy beépült nyomozót, és nemcsak a munkáját vesztette el, de teljesen kicsúszott a lába alól a talaj: inni kezdett, megromlott a kapcsolata a feleségével és a gyerekeivel, elköltözött otthonról és a húga kanapéján húzza meg magát. Kísérletet szeretne tenni arra, hogy összeszedje magát és visszatérjen a családjához, ezért munkát vállal mint éjjeliőr az egykori Mayflower áruház kiégett romjainál.

részletek...

Városok, ahol vetítik: Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Tatabánya, Veszprém, 

6/10

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://myopinion.blog.hu/api/trackback/id/tr39715718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása