Facebook

Twitter

Segítőink

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Feedek

WonderCon, Watchmen hírek

2009.03.01. 11:00 Lombos Péter

A hétvégi WonderCon-eseményen jelen lévő számos filmes közül az egyik legnagyobb durranást kétség kívül J.J. Abrams szolgáltatta. Miközben a Star Trek-remake kapcsán foglalkozik vele a rajongók hada és a szaksajtó egyaránt, a tavalyi év legnagyobb durranásai közé tartozó sikerfilmjének, a Cloverfieldnek a folytatásáról is elcsepegtetett pár infót. 

Mint mondta, folgalkoznak egy ötlettel, mely szorosan kapcsolódna a Cloverfieldhez, mely akár folytatásként is értelmezhető, de egyelőre csak dajkálják az ötletet. Reméli, hogy mihamarabb megvalósulhatnak az elképzeléseik, melyek mögött egyáltalán nem üzleti szándékok húzódnak meg. A Cloverfield egy 25 millióból leforgatott és nagyrészt internetes hype-dömpinggel megtámogatott film, mely csak moziban 170 milliót hozott világszerte. És mi el is fogadjuk,, hogy üzleti döntésnek nyoma sincs a háttérben. 

 


 

Helyhiány és mennyiségi korlátok miatt csak egy szimpla beillesztés fog következni a comingsoon.net oldalról, ugyanis a nálunk csütörtöki premierrel induló Watchmenhez kaptunk 4 új tv-spotot valamint 4 ismertetőt, ebből 3 az a szereplők páros ismertetője, egy pedig a rendező Zack Snydernek és az eredeti graphic novel illusztrátorának, Dave Gibbonsnak az ismertetője

tovább...

 


 

További Watchmen-hír, hogy a WonderConon az első 20 percet levetítették a nézőknek, ugyanazt a 20 percet, amit korábban a ComicConon már láthattak az emberek. Ennek köszönhetően prekoncepciók már vannak a filmmel kapcsolatban odaát. Snyder beszélt arról is, hogy mennyire tervbe van véve egy "esetleges" sikeres debütálással kapcsolatban, hogy júliusban bemutatnák a rendezői változatot, mely az eredeti 163 perces verziónál röpke fél órával hosszabb. Lényegében csak megerősítette mindazt,amit már hónapok óta pletykál a világ.

A bejegyzés trackback címe:

https://myopinion.blog.hu/api/trackback/id/tr32972929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása