Facebook

Twitter

Segítőink

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Feedek

kishírek

2009.03.02. 06:27 Lombos Péter

Áprilisban kezdik majd forgatni Norfolkban (Nagy-Britannia) Mark Romanek (Sötétkamra) legújabb filmjét, a Never Let Me Go című filmet, mely kivételesen a sci-fi világába fog kalauzolni, mégpedig a klónozás témakörében. A Variety infirmációi szerint Keira Knightley (A hercegnő), Andrew Garfield (Gyávák és hősök) és Carey Mulligan (Büszkeség és balítélet) is szerepel a filmben, a Fox Searchlight égisze alatt készül majd, Alex Garland (Sunshine) forgatókönyvéből.



 

Walter Kirn (Ujj-függő) novellájából készülő filmadaptációról, az Up in the Airről is érkeznek a hírek. Jason Reitman rendezésében készülne a film, a forgatókönyvet a DreamWorks és a Montecito Picture közös vállalkozásában. Olyan szereplőket sikerült megnyerni a filmhez, mint George Clooney (Égető bizonyíték) és Jason Bateman (Hancock).

Clooney egy vállalati alkalmazottat fog játszani, aki a cégnél karrierátmeneti tanácsadással foglalkozik (lényegében alkalmazottak kirúgása) s akinek két célja van: elérni az egymillió repült mérföldet és állást vállalni a titokzatos MythTech nevű cégnél. Bateman pedig az ő főnökét játsza.

 


 

Készülőben van egy igazi indie-dráma is, melyet Harold Becker (A vér kötelez) rendezne. Júniusban kezdenék a forgatást, melyet Michael Mendelsohn producerkedése mellett a Patriot Pictures finanszírozna. Maria Bello (Érzékeny pont), Abigail Breslin (Mindneképpen talán) és Samuel L. Jackson (Kínzó közelség) lenne a főbb szerepekben.

A sztori a 2003-ban megjelent Joyce Carol Oates-novellán alapul, melyben egy anyát (Bello) brutálisan megerőszakolnak, de akit védelmébe vesz az együttérző zsaru (Jackson). A támadásnak azonban szemtanúja lesz a nő 12 éves lánya (Breslin).

A film Rape: A Love Story címen kerül majd forgalmazásba. A forgatókönyvet John Mankiewicz fogja majd képernyőre adaptálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://myopinion.blog.hu/api/trackback/id/tr11974766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása