Facebook

Twitter

Segítőink

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Feedek

kishírek a filmvilágból

2009.07.07. 10:09 Lombos Péter

A Férjek gyöngye című sorozatból nem csak Kevin James az, aki jó úton jár a nagyjátékfilmes befutáshoz. Míg számára Adam Sandler filmjei (Férj és férj, A pláza ásza) jelentik a kiugrást, addiga Spence szerepében lúzerkedő Patton Oswalt is a világhírnév szélesvásznú elnyerésén munkálkodik. Az idei évben két komádiában is szerephez jut, az egyik a Seth Rogen nevével fémjelzett Observe and Report, míg a másik a Big Fan című alkotás, melyben a világ legnagyobb New York Giant-szurkolójának szerepébe bújik. Kedvcsinálónak íme az előzetes. (via Movieweb)

 

 

 


 

Van új a nap alatt, már ami a vámpíros filmeket illeti? Mostanság az Alkonyat az, amely bódítja a tiniket, vérszívó lesz hát mindenki...

Van azonban egy lehetőség, mellyel talán élni is kéne. Stephen Dorff főszereplésével készülne egy Penge spin-off trilógia, mely az első rész főgonoszának, Deacon Frost karakterének középpontba emelésével készülne, természetesen prequel módjára. Rendezőnek azt a Stephen Norringtont szánnák, aki a 2003-as A szövetség óta nem hallatott magáról. (via Comingsoon)

 

 


 

 

George Clooney ugyebár otthagyta a Warnert, s átigazolt a Sonyhoz. Ez már lefutott hír, azonban az nem, hogy Clooney lehet az új Jack Ryan. Tom CLancy legnépszerűbb figurájának ideje lenne új erőre kapni, hiszen utoljára Ben Affleck formálta meg, a 2002-es A rettegés arénájában. Igaz ugyan, a múltja nemesebb, hiszen Harrison Ford (Férfias játékok, Végeszélyben) kétszer, míg Alec Baldwin (Vadászat a Vörös Októberre) egyszer játszotta el a figurát. (via Comingsoon)

 


 

November 6-án jön Jim Carrey főszereplésével A Christmas Carol című film, melynek itt a legújabb posztere. Rendező Robert Zemeckis, főbb szerepekben még Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins, Robin Wright Penn, Cary Elwes és Fionnula Flanagan. 

 

 


 

 

 A Fűrész 4-5 és A Dög című filmeket készítő csapat új horrorhoz látott neki, melnyek rögtön itt is az előzetese. A film The Collector címen fut, rendezője Marcus Dunstan, a forgatókönyvet pedig Dunstan és Patrick Melton jegyzik.  

A bejegyzés trackback címe:

https://myopinion.blog.hu/api/trackback/id/tr871231373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása