Facebook

Twitter

Segítőink

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Feedek

filmhírek (Thor, Blitz, Kung Fu kölyök, trailer)

2009.07.13. 21:13 Lombos Péter

A 2011-es év egyik legjobban várt képregény adaptációja, a Thor háza tájáról újabb hír érkezett. Az egyik főbb karakter szerepére Natalie Portman (Leon a profi, Star Wars új trilógia, Közelebb, A másik Boleyn-lány) szerződött le. A szerepe szerint Jane Fostert fogja alakítani, a korai Thor-kalandok kórházi ápolónő figurája, aki Thor első szerelme lesz.

A történet röviden azt ölelné fel, mikor Thort, az arrogáns asgardi harcost a Földre száműzik, s itt válik belőle hős, miközben szembeszáll hazája leggonoszabb erőivel, hogy megmentse a földi emberek életét.

Mindez Kenneth Branagh rendezésében, Chris Hemsworth (George Kirk - Star Trek) címszereplésével.

 

 


 

 

A Lionsgate új főhös figuráját készül megismertetni a világgal. A tárgyalások a végső szakaszban vannak Jason Stathammel, hogy elvállalja a főszerepet a Blitz című filmben, mely a rendőrökkel végző sorozatgyilkos sztoriját öleli fel. A film lenne a Lionsgate első nagy-britanniai munkája, s mellyel igyekeznének felpörgetni az ottani tevékenységüket.

Statham mostanság igencsak felkapott lett, elég csak a kevésbé sikerült A szállító harmadik részére, a Stallone rendezésében és főszereplésével készült B-filmes akciósztárorgiára, a The Expendablesre, vagy pedig Az olasz meló folytatására, A brazil melóra gondolni.

 

 


 

 

A Karate kölyök remake-jének szánt Kung Fu Kölyök címen futó alkotást a hétvégén (szombaton) kezdik forgatni Pekingben. A gyártást a Columbia Pictures mellett a China Film Group is támogatja, talán nem elhanyagolható tényből fakadóan, miszerint a főszerepet Jackie Chan kapta, mellette Will Smith sztárrá avanzsáló csemetéje, Jaden Smith látható majd a teljesen újraértelmezett verzióban. Hivatalos információk szerint a bemutató 2010 június 11 lenne.

 


 

 

Az elmaradhatatlan Harry Potter-jelenet is megtekinthető, odakint már most szerdától a film maga is, mi viszont egy héttel később láthatjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://myopinion.blog.hu/api/trackback/id/tr181244599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása