Facebook

Twitter

Segítőink

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Feedek

kishírek (Priest, Due Date, Red Dawn)

2009.07.25. 11:04 Lombos Péter

A San Diegoban most is zajló Comic Con-rendezvényen beszélt Scott Stewart és Paul Bettany legújabb közös munkájukról. A Con-on a Legion című filmjükkel vesznek részt, melyben Bettany Mihály arkangyalt játsza, aki egy maroknyi csapat élén az emberiség létéért küzd, mert Isten elvesztette hitét az emberiségben. Szereplőtársai Dennis Quaid (G.I.Joe Hawk ezredes), Tyrese Gibson (Transformers).

A közös munka másik állomása a Priest című koreai manhwa képregény adaptációja. A sztori az emberek és vámpírok csatájában egy harcos papról szól, aki szembefordul az egyházzal, hogy egy csapatnyi gyilkos vámpír nyomába eredjen, akik elrabolták az unokahúgát. Bettany szereplőtársai közül egyelőre csak Cam Gigandet neve hivatalos. A film a Screen Gems (Sony) gondozásában készül, a forgatás jövő hónapban kezdődik, tervezett bemutatója 2010.08.13.

 

 


A bombasiker Másnaposok rendezője, Todd Phillips gőzerővel munkálkodik következő filmjén. A mism című buddy-road movie főszerepei közül az egyiket eredetileg is Zach Galifianakis-nak szánta, a méltó társa pedig Robert Downey Jr. (Vasember Tony Stark, Sherlock Holmes) lesz. Downey egy apát játszik, aki első gyermeke születéséig akar versenyezni, Galifianakis pedig az ő társát fogja játszani.

A forgatás szeptemberben kezdődik, a film pedig valamikor 2010 során lesz bemutatva.

 

 


Kurt Russel is újra a vásznon. A Red Dawn című film remake-jében vállal szerepet, amely 2010 szeptember 24-ére van beígérve. A szereplőgárdát erősíti még Chris Hemsworth (George Kirk - Star Trek), Josh Peck és Adrianne Palicki (Legion). 

A sztori szerint a 3. világháborúban a szovjetek és a kubaiak megszállják az Egyesült Államokat, azonban egy csapat középnyugati középiskolás az iskolájuk becenevét, a Rozsomákok! nevet veszik fel az ellenállás neveként.

A bejegyzés trackback címe:

https://myopinion.blog.hu/api/trackback/id/tr431267361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása