Facebook

Twitter

Segítőink

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Feedek

Újabb Bosszú Angyalai-spin off?

2009.08.23. 13:32 Lombos Péter

Amit az várható, ha egy üzlet beüt, gombamód szaporodnak az oldalhajtások. A Vasember sikerein felbuzdulva már ott tartunk, jövő nyáron ugye jön a folytatás, aztán Thor, Amerika Kapitány és majd az egész Bosszú Angyalai csapat is kap egy egész estés filmet. A tervek közt szerepel a már itt is említett Deadpool-, majd a Namor-film, valamint a Fekete Párduc története (főszereplőnek Wesley Snipes, rendezőnek John Singleton emlegetve), ezen felül Doctor Strange is egy önálló filmet kapna, címszereplőnek a Grace Klinika sztárja, Patrick Dempsey felkérve(?).

A legújabb hírek szerint pedig Luke Cage körül is alakul az élet.Két éve volt róla szó, hogy a fentebb említett Singleton elvállalja a rendezést, a Transformersből ismert fekete katona alakítója, Tyrese Gibson lenne pedig a címszereplő, míg a forgatókönyvet a Dragonball: Evolúció "elkövetője", Ben Ramsey jegyezné. A projekt két év alatt eddig jutott, a mellékvágonyok okán sokkal tovább nem jutottak.

Jelen film körüli aktualitást nem másnak, mint Brian J. White-nak köszönhetjük. A Bunyó sztárja (főgonosza, ha lehet ilyet mondani a karakterére), aki korábban NFL-játékosként kereste kenyerét, a legutóbbi filmjének langyosabb fogadtatása miatt igyekezett nagyot dobbantani a filmhírek világába. Lenyilatkozta, magának szeretné Luke Cage karakterét. Saját elmondása szerint évek óta nyilatkozza mindenfelé, hogy ezt a szerepet neki találták ki, alkalmasnak érzi magát a történet drámai és komikusi részének eljátszására is, emellett fizikailag sem lehet kifogásolni a felkészültségét. 

Ki lenne alkalmasabb a szerepre kettejük közül? Hozzátenném, egy majd 2 méteres figurát kéne megjeleníteni, de egyikük sem magasabb 1.90-nél, és egyikük sem az a hatalmas izomtömeg. Ezekből kiindulva Ving Rhames vagy Michael Clarke Duncan lenne alkalmas, de ki tudja, a fakóból kit lehetne még indítani (ld. Common v The Game, akik B.A. Baracus szerepéért küzdenek a Szupercsapat filmnél)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://myopinion.blog.hu/api/trackback/id/tr831332571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása