Facebook

Twitter

Segítőink

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Feedek

Playboy és Venom

2009.09.26. 11:56 Lombos Péter

Diablo Cody, a mostanság elég nagy hírnévnek örvendő forgatókönyvíró, aki maga is sztriptíztáncosnőként kezdte, egyre befutottabbá válik. Míg első szkriptjéért Oscart kapott (Juno), a második kapcsán pedig annyit írhatunk, hogy a Megan Fox főszereplésével készült horrorkomédia második hetét futja a kinti mozikban (nálunk november 5-től), közepes sikerrel.

A legújabb hírek szerint Hugh Heffner, a nyuszis birodalom holtáiglan mindenható ura találkozott a fent nevezett hölggyel, hogy a Playboy világáról készülő filmet megirassa. Korábban Joh Hoffman volt a kiszemelt, Brett Ratner pedig a rendezői széket kezdhette melegíteni magának. Jelenleg azonban nagyobb átalakításon, talán hitelesebbé tételen megy át a produkció...

 

 


Megértük ugyebár április végén, hogy egy képregényfilm-trilógia megkapja a maga spin-offját (X-Menből Rozsomák), most pedig a készüló Pókember 4 mellé friss hír, az egyik legkeményebb "ellenfél", Venom is kapna egy egész estés mozit magának (nem csak társ-ellenfélként, mint azt a Pókember 3-ban már láttuk). Rhett Reese és Paul Wernick (Zombieland) írja a forgatókönyvet, rögtön két változatot. A stúdió pedig eldöntheti, melyik úton megy előre, de az igazi rajongók örülnének, ha az eredeti Pókember-trilógiának a hangvételétől erősen eltérnének, némileg sötétebb hangvételű alkotásra számítva... bár mostanság mindenki sötétebb hangvételű világot képzel magának, mióta Nolannek volt bátorsága stúdióköltségvetésből megálmodni A sötét lovagot.

A bejegyzés trackback címe:

https://myopinion.blog.hu/api/trackback/id/tr901408324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása